Medlemsbetingelser


Ved køb og betaling af et abonnement i Mariagerhallens motionscenter accepterer du, at Mariagerhallen løbende kan trække betaling fra det registrerede betalingskort i medlemssystemet (Conventus) for hver betalingsperiode. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Mariagerhallen er alene beraktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal godkendes af dig.

Hvis betalingstransaktionen ikke kan gennemføres, vil Mariagerhallen efterfølgende sende faktura til den registrerede e-post eller adresse. Dette gælder uanset årsagen til, at transaktionen ikke lykkedes. Der tillægges et fakturagebyr.
Der modtages betaling fra følgende korttyper: Dankort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion vil du modtage en kvittering pr. e-mail. Abonnementet (medlemskabet) kan kun betales med betalingskort.

Afbestilling af abonnement
Afbestilling af abonnement kan ske ved henvendelse til Mariagerhallen via mail på info@mariagerhallen.dk. Afbestilling skal ske senest 14 dage før den næste betalingsperiode. Ved for sen afbestilling vil der blive opkrævet betaling for den kommende betalingsperiode. Der ydes ingen refusion af allerede indbetalte beløb.

Ændring af abonnement
Du kan ændre dit abonnement ved henvendelse til Mariagerhallen på mail info@mariagerhallen.dk. Ændringer skal ske senest 14 dage før den næste betalingsperiode.

Aflysning af abonnement
Mariagerhallen forbeholder sig ret til at aflyse et abonnement i tilfælde af overtrædelse af ordensreglerne eller ved gentagne manglende betalinger. Ved aflysning af et abonnement er du stadigvæk forpligtet til at betale for den resterende del af den igangværende abonnementsperiode.

Ansvar
Mariagerhallen påtager sig intet ansvar for skader, som opstår som følge af forkert benyttelse af motionscentret og dets faciliteter. Træning og brug af motionscentret sker på eget ansvar.

Persondata
Mariagerhallen behandler personoplysninger i henhold til den til enhver tid gældende databeskyttelsesforordning (GDPR). Læs mere om Mariagerhallens persondatapolitik på vores hjemmeside.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte Mariagerhallen på mail info@mariagerhallen.dk eller telefon 98 54 10 54. Du kan også besøge vores hjemmeside på www.mariagerhallen.dk.

Vi glæder os til at se dig i Mariagerhallens motionscenter!

Rul til toppen